На залиха во главен магацин

3Д Сложувалка Сообраќај

440.00ден

SKU: 17605-2 Категорија:

Опис

Одлична загатка со 3D тули за децата!

Децата можат да ги следат сликите вклучени за да ја изградат сложувалката со тули на тема животните.

По некое време тие можат да ја искористат сопствената имагинација за да создадат каква било загатка што ја сакаат.

Тие учат да препознаваат бои, форми и го подобруваат тренингот на рацете и прстите, како и координацијата око-рака.

Постојат 2 типа обоени тули, квадратни и триаголни и се поставуваат на посебните табли.

Двете табли може да се поврзат за да се направи поголема.

Тулите се направени од 100% еколошка пластика и нетоксична боја.

Пакетот вклучува: 2 табли (118ммХ118мм), 248 парчиња тули (11ммх11мм), 1 алатка за вадење за подигање на циглите, 1 штипка за закачување на плочата, 3 пластични бандажи, 1 илустриран упатство за употреба.

Погоден за возраст од 4+.