На залиха во главен магацин

Адаптер За WC Со Гума Family Бело/Сив – Maltex

490.00ден

Опис

2-компоненетен адаптер за wc шоља од Maltex Baby кој му овозможува на бебето удобно и безбедно да ја користи wc шољата како и возрасните.
Го дизајниравме имајќи ги во предвид анатомските разлики помеѓу момчињата и девојчињата. Нелизгачките гумени елементи на краевите овозможуваат полесно прилепување на површината. Формата на седиштето гарантира дека бебето ќе се одмара додека седи на него со целосена удобност и спречува лесно станување од истото.
Овој 2-компонентен адаптер најдобро одговара со 2-компонентното столче за поткачување од Maltex Baby.