Нема на залиха

Ајде да ловиме риби – Janod

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Уловете што е можно повеќе риби со вашиот рибарски стап! Секоја риба носи одреден број на поени. Ајкулата носи 10 поени. Натпреварот може да почне!

Димензија: 48 x 2 x 15 cm

Матријал: Дрво

За возраст од 2 до 5 години