На залиха во главен магацин

Ателје- Barbie

2,950.00ден

Опис

Креирајте модни колекции со модното ателје Барби.

Сетот вклучува:

*Многу модели на облека и додатоци за отсекување и боја

*Барби вклучена во пакетот;

*Светла масичка за кафе;

*Дезени, кристали и панделки за украсување на вашата модна колекција;

* Креативен илустриран прирачник за учење чекор по чекор

*   Светла масичка за кафе;

*  Листови со модели;

* Ножици; лепак; сјајот; Барби модели; модел на облека и додатоци

Љубопитност и вештини за набљудување, развој на креативност, внимание и концентрација, форми и бои, фина умешност и координација рака-око