На попуст!
Нема на залиха

ATV Speed Мотор на Акумулатор Black

5,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Соодветно за деца од 3 до 8 години односно со тежина до 30 kg.
Димензии: 72 cm х 40 cm х 45.5 cm
1 Батерија 6V, 7 A-h;
Мотор: 1 * 25 W
Брзина: 2.8-4.6  km/h
Време на полнење на батерија: 8-12 hours
Овој автомобил може да се полни со AC/DC адаптер – во: 100-240V, 50/60Hz излез: 6V DC 700mA (вклучено во комплетот).