На попуст!
На залиха

AUDI Q7 – Лиценциран со LED MP3 FULL опрема – Chipolino

16,190.00ден

SKU: ELJAUQ701BL/ 02WH/ 03RE Категорија:

Опис

Димензии на џипот:
L 121 cm / W 71 cm / H 59 см

Тежина на џипот: 21 кг.

Играчката е погодна за деца над 3 години. со тежина до 30 кг;
Мултифункционален производ што може да се користи на 2 различни начини – родителот може да го контролира детето или детето може само да го вози џипот;
Џипот е опремен со батерија / батерија 2 парчиња. 6V / 7AH;
Брзина на џипот: 2,5-5 км на час;
2 брзини на движење;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Двете врати на џипот се отворени;
Сигурносен појас;
Функција за MP3 и прилагодлив звук;
Мек старт, големи и мали брзини;
Џипот е опремен со дигитален волтметар и LED светла на фаровите;
Задни тркала со амортизери;
Сите гуми за автомобили се EVA – нивниот материјал овозможува поблаго возење;
Далечински управувач – работи со 2 парчиња. ААА (LR3) / 1,5V батерии (не се вклучени во понудата);
Фреквенција на работа со далечински управувач: 2.4GHz;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.
Полнењето на автомобилот се врши со AC / DC адаптер – влез: 220-240V, 50-60Hz, излез: 12V DC 1000mA (вклучено во сетот)