На залиха во главен магацин

Автобус Со Животински Звуци – Winfun

1,490.00ден

Опис

Автобусот ги вози сите ваши пријателчиња. Овозможува учење на бројки, испушта забавни мелодии и има 8 животински звучни ефекти со кои лесно ќе ги научи различните животни.

Може да ви се допаѓа и…