Купи!
На залиха во главен магацин

Автомобил на акумулатор G63 Mercedes Benz AMG White

17,490.00ден

Опис

За деца од 3 до 6 години со максимална тежина од 25 кг. RC – 2,4 GHz во сите правци. Предни светла; Тркала – мека EVA синтетичка; Музички ефекти; Брзина – брза, средна и бавна. – може да се прилагоди само од RC; Батерија – 1*12V4,5Ah; Мотор – 2 парчиња x 380; Отворање врати; Со лиценца од Daimler AG.
Големина на производот:
110,00cm x 69,00cm x 56,50cm
Големина на пакувањето:
105,00cm x 55,00cm x 33,00cm