Нема на залиха

Автомобил VW Beetle Dune LED USB BT MP3 FULL опрема Yellow – Chipolino

17,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Димензија на автомобилот:
L 100 cm / W 60 cm / H 39 cm

Тежина на автомобилот: 16 кг.

Автомобилот е погоден за деца на возраст помеѓу 3 и 8 години со тежина до 35 кг;
Мултифункционален производ што може да се користи на 2 различни начини – родителот може да го контролира детето или детето може само да го вози автомобилот;
Автомобилот е опремена со батерија од 12V / 7AH;
Автомобилот е опремена со два мотори од 40W;
Брзина на автомобилот: 3-5 км на час;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Осигурувач: 1 пар. 13А;
Двете врати на автомобилот се отвораат;
Рачка за влечење на автомобилот;
Музика и функции на осветлување;
MP3 / USB приклучок, дисплеј за напојување;
Функција за Bluetooth;
FM радио;
Фарови и светилки;
Амортизери начетири тркала;
Сигурносен појас;
Далечински управувач – работи со 2 парчиња. ААА (LR3) / 1,5V батерии (не се вклучени во понудата);
Фреквенција на работа со далечински управувач: 2.4GHz;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.
Полнењето на автомобилот се врши со AC / DC адаптер – влез: 220-240V, 50Hz, излез: 12V DC 1000mA (вклучено во понудата).