На попуст!
На залиха во главен магацин

Багер Pop a Ball Pop And Drip – Vtech

2,550.00ден

Опис

Со копчињата се активира учењето броеви, форми и бои. Развива: следење и моторни вештини преку ефектот на причина-последица. Камион копач, кој може да се влече, фантастична играчка за учење, која ги развива вештините на вашето дете за следење додека учи да оди. Преку ефектот на причина- последица, вашето дете ќе сака да ги собира топчињата и да гледа како излегуваат низ цевката. Сензорите детектираат кога топчето ќе помине низ цевката на копачот. Со притискање на копчињата на страната на копачот, детето ќе ги слуша фразите, ќе учи броеви, форми и бои.

Наменето за возраст: од 12 до 36 месеци