Нема на залиха

Баланс игра – Во вселената – Janod

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Хјустон, имаме (убав) проблем! Астронаутите, сателитите и ракетите имаат за цел да летаат што е можно повисоко во вселената – и да останат совршено избалансирани во исто време! Оваа прекрасна дрвена игра на вештини е одлична за деца на возраст од 2 и повеќе години. Тие треба да покажат вештина и логично размислување за да откријат кои од шарените парчиња можат да летаат највисоко без сè да се сруши. Оваа игра се состои од 36 шарени парчиња кои исто така можат да бидат карактери за меѓугалактички приказни! Комплетот е составен од 5 астронаути, 5 сателити, 4 ракети, 5 планети, 5 НЛО и 12 анти-гравитациони штички за редење! Сертифицирана игра FSC® (дрво од одржливо управувани шуми) Дали знаевте? Слонот во својата сурла може да собере до 10 литри вода!

Димензии: 15.8 x 4 x 25 cm
Материјал: дрво
Возраст: 2 – 6 год.