Нема на залиха

Barbecue за деца 3+

1,540.00ден

Нема на залиха

Опис

Димензија: 55 x 33 x 13 см тежина: 1335 грама
Батерии: 3 АА
Направено од нетоксична и безопасна пластична боја
За возраст од 3 години