На попуст!
На залиха во главен магацин

Базен 262х175см – Bestway

2,390.00ден

Опис

Лесно поставување: без потребни алатки, едноставно надувајте и наполнете.
Надувани 2 еднакви прстени ги држат страните на базенот.
Базен со екстра широки странични ѕидови.