На попуст!
На залиха во главен магацин

Базенче со кров – Bestway

890.00ден

Опис

Надуена големина: 37″ x 35″ x 31″

Препорачана возраст: 2 години па нагоре
Капацитет на вода: 26 литри – Мека подлога на надувување – Интегрирана заштита од сонце
Идеален за одмор во бањата, мојата градина, бескрајна забава во домашна бања, брзо се поставува
На крајот на сезоната, базенот во градината може лесно да се расклопи и складира за да заштеди простор
Меѓународните производи имаат посебни услови, се продаваат од странство и може да се разликуваат од локалните производи, вклучително одговарање, оценки за возраста и јазик, етикетирање или упатства на производот.