На залиха во главен магацин

Бебешка Ламба Со Мелодии – Hola

1,290.00ден

Опис

Сега вашето малечко ќе заспие во пријатна атмосфера создадена од ламбата „Baby Night Light“
Светлината е многу пријатна, не ги повредува очите.
Два начини на работа: спиење и игра.
Повлечете го јажето за да видите како се менува светлoто и музиката со него. Ако го повлечете јажето во рок од две секунди, позадинското осветлување ќе се исклучи.
Ламбата може да се постави на хоризонтална површина или да се фиксира на креветче.
Самата соба ќе се промени и ќе биде исполнета со магична аура. Вашето дете ќе биде воодушевено.

Може да ви се допаѓа и…