На залиха во главен магацин

Бела лавица со лавче – Papo

470.00ден

SKU: 3465000502034 Категорија

Опис

Реалистичнте детали и извонредното боење, се она што ги прави фигурите на Papo посебни. Секоја фигура е рачно насликана и произведена според строгите спецификации за безбедност на играчките EN-71.

Papo им посветуваат огромно внимание на деталите како што се размерот, позицијата на телото, тежина, па дури и текстурата на животното, за да се постигне оптимален реализам.

Димензии: 3.50 cm x 14.50 cm x 6.50 cm

Возраст: 3+