На залиха во главен магацин

Ботанички Сет – Lisciani

2,890.00ден

Опис

Овој сет е погоден за оние кои имаат афинтет кон или сакаат со љубопитност да му пристапат на фасцинантниот свет на ботаниката. Со функционален резервоар за хидропоника, вклучувајќи LED светилки, подготвени сте да ги одгледувате вашите садници и да се восхитувате како се формираат корените. Започнете со работа со овој сет органски семиња, тресет (земја) и разни алатки за да одгледувате и не се плашете, тоа ќе биде многу едноставно бидејќи сетот доаѓа со вклучен богат илустриран прирачник.

Може да ви се допаѓа и…