На попуст!
На залиха во главен магацин

Брод Toot Toot Splash – Vtech

740.00ден

SKU: 80187103 Категорија:

Опис

• Копчето за светло на лицето од бродчето дава забавна музика, реални звучни ефекти и песни.
• Поплавете го бродчето наоколу во бањата или турнете го на тркалата додека играте на суво.
• Вклучува 4 песни, 10 живи мелодии и многу забавни фрази.
• Ги поттикнува моторните вештини, забава за играње улоги, развој на јазикот и имагинативна игра.
• 1-5 години.