На залиха во главен магацин

Буткалка Fiat 500 – 620 розе – Jungle

3,990.00ден

Опис

Автомобилот е изработен од квалитетна пластика.
Тој е дизајниран да придонесе за развојот на мобилноста и рамнотежата на детето.
Дизајнот на автомобилот е во духот на популарниот бренд Fiat 500.
На воланот има копчиња кои репродуцираат мелодии.
Капацитет до 35 кг.
Во пакувањето не се вклучени батерии – 2 x 1,5 AA.