На залиха во главен магацин

Чудесната Вселена – Art Craft

490.00ден

Опис

Производите на Art Craft овозможуваат развивање на имагинацијата, на сетилата и на моторичките вештини на детето.
Еј! Одиме во вселената! Патувањето нека започне!
Користете ги 3D калапите со разнобојниот пластелин истражете ја вселената!
Содржи 6 калапи, ноже, сукало и пластелин во пет различни бои.
Возраст: 3+

Може да ви се допаѓа и…