На залиха во главен магацин

Детска магнетна табла со диносаурус – Toyshine

1,190.00ден

Опис

Боја: повеќебојна
Бренд: Toyshine
Димензии:  30 x 23 x 3,2 сантиметри
Оваа табла за цртање вклучува табла за суво бришење и магнетна табла за сложувалки,  4 пенкала во боја, 45 букви и броеви и нумерички симболи, 18 картички за диносауруси, 57 сложувалка за моделирање.
Таблата им овозможува на децата да сликаат со пенкало во боја и да создаваат со магнетни налепници.  Магнетната табла за сложувалки може да користи сложувалка од 57 парчиња диносаурус за да состави и прикажува прекрасни уметнички дела од праисториски пејзаж.

Потребни се помалку од 2 минути за да се склопи и лесно се прилагодува за вашето малечко. Исправете го исправено или поставете го рамно.

Оваа табла  ќе обезбеди часови креативни активности како што се сложувалки, боење, букви и математички забавни и едукативни игри.
Тоа е бескрајна забава за децата од предучилишна возраст или за раните ученици. Тоа е совршен подарок за  3 4 5 6 7 8 годишни момчиња и девојчиња!

Може да ви се допаѓа и…