Нема на залиха

Диндолиндо – Chicco

590.00ден

Нема на залиха

Опис

Колоритна играчка која што содржи 6 прстени во различни големини и бои. Прстените се редат на базата од најголем до најмал. Ја поттикнува координацијата и движењето на малите рачиња.