На залиха

Докторски комплет во куферче – Goki

1,590.00ден

Опис

Овој комплет содржи сè што им е потребно на малите доктори: стетоскоп, отоскоп, апарат за мерење притисок, топломер, шприц, завој и рецепти. Куферчето е направено од цврст картон, а инструментите се направени од дрво и од текстил.

Содржи вкупно 10 парчиња.

Препорачана возраст: 3г+

Димензии на куферот: 25 x 8.5 x 23 cm