На залиха во главен магацин

Дрвен градежен камион за составување – Janod

2,590.00ден

Опис

Со овој дрвен камион што ќе го направат сами, децата ќе бидат целосно опремени да се справат со најтешките и најсмелите градежни проекти!

Оваа играчка 2-во-1 го комбинира предизвикот да се изгради прекрасен градежен камион со помош на навртките, завртките и другите делови, со радоста да се смислат секакви авантури со новиот камион!

Откако ќе го изградите, вашиот камион со делови од природно дрво и жолтата боја ќе биде подготвен за најсложените градежни работи! Овој комплет од 43 парчиња вклучува 2 алати за склопување на возилото и целосни упатства за склопување. Камионот е направен од дрво со сертификат FSC® од одржливо управувани шуми.

Соодветен е за возраст од 3 години и понатаму.

Димензии: 30 x 14,5 x 23 cm