На залиха во главен магацин

Дрвен Кујнски Сет – Mony Toys

1,190.00ден

Опис

Овој забавен и шарен сет ќе ги импресионира сите мали готвачи.
Ќе им го зголеми интересот за работа во кујна, а во исто време ќе ги научи да препознаваат различни бои и предмети. Сетот вклучува разновидни дрвени играчки, како што се тенџере, тава, прибор, зеленчук, риба и други производи потребни во секоја кујна.
Додека се забавуваат, децата ќе ја развијат својата имагинација, умешност и креативност. Тие ќе научат нови техники во кујната и наскоро ќе можат да и помогнат на мама да подготви вечера.
Сите делови од комплетот се изработени од квалитетни и целосно безбедни материјали, прилагодени на возраста на децата.

Може да ви се допаѓа и…