На залиха во главен магацин

Дрвен воз со животни – Viga

690.00ден

Опис

Дрвен воз со локомотива и три вагони во различни бои со сафари животни: лав, слон и зебра.

Карактеристики:

димензии: 31 х 7 х 3 см
Наменето за деца постари од 3 години