На залиха во главен магацин

Дрвена едукативна коцка со активности – Moni toys

2,290.00ден

Опис

Голема коцка којашто во себе крие многу различни активности: вртење, сортирање, запченици… Секоја активност на оваа коцка стимулира различна умешност кај децата. Секоја од тие способности е важна за нивниот правилен и успешен развој – фина моторика, координација, концентрација, фантазија, распознавање на бои, сортирање и ориентација. Забавните игри на оваа коцка ќе ги занимаваат децата со часови.

Димензии на производот: 20.8×21.3×21.3 см

За возраст од 12 м+