Нема на залиха

Дрвена Играчка Лемур За Влечење Со Ксилофон Тропик – Janod

1,650.00ден

Нема на залиха

Опис

Еве еден лемур што тргна на забава! Оваа забавна играчка за влечење ќе го насмее вашето дете! Со овој лемур што се влече детето ќе ја запознае музиката: неговите раце се движат кога се тркала, па свири на ксилофон одејќи на прошетка! Ова е идеална играчка за рано учење на звук и музика за деца од 1 и пол година. Детето веднаш ќе го засака овој мал дрвен лемур со главата на пружина и уши од филц. Совршена играчка за влечење за да ги следите малите додека учат да одат и да ги придружуваат во првите чекори. Тркалата на оваа дрвена играчка се тивки, за да се слушне слатката мелодија на лемурот!

Направено од дрво од одржливо управувани шуми (со FSC® сертификат) и боја на база на вода.

Може да ви се допаѓа и…