Нема на залиха

Дрвена Играчка Мече Кула Со Форми – Tooky Toy

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Дрвената низа се состои од 5 различни геометриски форми и 5 различни основи во кои треба да се постават формите.
Секоја форма е обоена во различни бои. Играчката е погодна за полесно препознавање на облиците и боите.
Сите рабови на играчката се прецизно заоблени. Развива логично размислување, креативност и координација уште од рана возраст.
Наменета за деца над 12 месеци.

Вие исто така би сакале…