Нема на залиха

Дрвена Играчка Pallina – Hape

1,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Возраст: 3г+
Дали можете да го извадите дрвеното стапче без да падне ниту една од дрвените топки? Оваа забавна игра може да се игра на три различни начини за да одговара на сите нивоа на вештини. Направена е од одржлив бамбус.