Нема на залиха

Дрвена Играчка Што Се Ниша Птица Тропик – Janod

1,150.00ден

Нема на залиха

Опис

Убава играчка што се ниша со изглед на слатка жолта птичка. Секогаш кога бебето ќе ја заниша, таа ќе се врати во првобитната положба. Во неа е вградено и ѕвонче, така што оваа слатка птица ќе го стимулира и слухот на малите деца додека играт со неа. За да биде полесна за фаќање и држење, тоа е опремена со силиконски прстен.

Димензии: 8,9 x 8,9 x 12,2 cm

Направено од дрво од одржливо управувани шуми (со FSC® сертификат) и боја на база на вода.

Може да ви се допаѓа и…