Нема на залиха

Дрвена играчка со топчиња и ксилофон – Janod

1,990.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 1 до 3 години
Димензии: 29.1 x 12 x 13 cm
Материјал: Дрво, метал / Wood, metal

Прекрасна музичка играчка со 2 игри. Со неа може да се игра на тој начин што топчињата се удираат со чеканчето со изглед на пчела, за кога ќе паднат врз ксилофонот да создадат мелодија. Исто така, може да служи и како ксилофон, откако тој ќе се извлече од играчката. Бојадисана е со меки и современи бои на водена основа.