Нема на залиха

Дрвена Количка За Туркање – Goki

3,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Дрвена количка со модерен скандинавски дизајн. Тркалата се обложени со гума, за што е што е можно потивко движење.
Намената е за возраст над 1 година.

Димензии: 45 x 29.5 x 49 cm