Нема на залиха

Дрвена куќичка за кукли Dream House – Free play

4,990.00ден

Нема на залиха

Опис

FREE PLAY DREAM HOUSE – Забавна дрвена Куќичка, има приземје + два ката и балкон. Собите се опремени со голем број мебел: тоалети, кабинети, столици, маси, лулки… Висина 70 cm – 8 додатоци – Димензии: 62 x 27 x 70cm