На залиха во главен магацин

Дрвена Лулка за Кукли – Free play

2,390.00ден

Опис

Дали Твоето Бебенце е Уморно? Легни го во лулката на удобна перница и покриј го со ќебенце. Гушни го силно и сигурно бргу ќе заспие.
Карактеристики:
Големина на лулка; 48,5 x 30 x 33 cm
Соодветно за дечиња над 3 години.