Нема на залиха

Дрвена Машина За Сладолед – Moni Toys

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Кое дете не сака вкусен сладолед?
И колку би било среќно ако може да има своја машина за сладолед за да ги направи игрите уште позабавни и попријатни!
Израдувајте го Вашето мало богатство! Дајте му ја оваа оригинална играчка – дрвена машина за сладолед, која е многу шарена, интересна и со исклучително реален дизајн.
Родителите можат да се одморат додека нивното дете се забавува, бидејќи играчката е направена од дрво и не постои ризик да се скршат мали честички од неа.
Комплетот вклучува инки и топчиња за сладолед.
Играчката е изработена од висококвалитетни и безбедни за деца материјали.