Нема на залиха

Дрвена масичка со 2 столчиња Polar – Janod

6,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Со оваа дрвена маса со 2 столчиња во меки бои, децата можат да цртаат и играат бесконечно. Столчињата се прилагодени на големината на децата над 3 години. Во центарот на масичката има отвор за држач за моливи, бои и пенкала.

Отстранливиот држач за моливи е дел од комплетот. Моливи не се вклучени.

Материјал: Дрво

Димензии: 60 x 60 x 47 cm

За возраст: 3-6 г