На залиха во главен магацин

Дрвени фигури – Tooky Toy

890.00ден

Опис

Дрвени фигури во различна форма и боја, кои развиваат многу вештини, како конгнитивни способности и рефлекс на фаќање.
Фигурите ја развиваат перцепцијата на боите и фината моторика од рана возраст, како и распознавањето на фигурите по обем, должина и висина.
Изработени од високо квалитетно буково дрво.
Наменето за деца 12м+.