На залиха во главен магацин

Дрвени шарени коцки, 50 пар- Viga

1,090.00ден

Опис

Дрвените коцки од Viga се едни од најголемите играчки кои ќе служат долго време и ќе му овозможат на вашето дете долгогодишна интересна и креативна забава. Со играње на ови коцки, бебето ја обликува прецизноста на движењата на рацете и ја подобрува координацијата око-рака. Овие квалитети не можат да се заменат со која било друга играчка. Комплетот вклучува 50 коцки, кои вклучуваат шарени слики со геометриски фигури. Тоа е совршено решение за вашето дете да научи да препознава форми и бои преку игра. Разновидноста на елементи ви овозможува да изградите уникатни згради, градови и објекти. Коцките се спакувани во пластична кофа со рачка, што го олеснува нивното носење насекаде. Сетот вклучува и брошура која ќе го инспирира детето да игра креативно.