На залиха во главен магацин

Дрвено еже Polar B- Viga

1,490.00ден

Опис

Серијата играчки PolarB расте со нови производи кои не само што импресионираат со своите бои. Играчките совршено ќе го поддржат развојот на мануелните вештини и координацијата рака-око.
Играчките за влечење се меѓу најпопуларните играчки за деца постари од една година.
Играчката ќе биде незаменлив пријател при многу патувања, како подарок за првиот роденден ќе го поттикне детето самостојно да ги направи првите чекори.
По отстранувањето на круговите од колачите со еж – сортерот, бебето ја учи точноста и ја подобрува координацијата рака-око. Покрај тоа, тој ги учи облиците, боите и животните кои живеат во зоолошката градина.
Откако ќе ги ставите обликуваните блокови во сортерот, само свртете го за да најдете дупка што ќе ги ослободи сите животни. Дупката е заслепена со бел филц – нежен и мек за малите раце на бебето.
Серијата играчки PolarB е создадена за да ги исполни очекувањата на родителите кои сакаат нивните деца да развиваат способности преку игра.
Целата работа е изработена од лакирано дрво и обоена со нетоксични бои во „поларни“ бои кои ќе му угодат на секој корисник и ќе му дадат многу забава.
Наш приоритет е безбедноста и квалитетот на нашите производи, па затоа се грижиме боите што ги користиме за да ги бојадисаме нашите играчки да се нетоксични и да ги задоволуваат безбедносните стандарди (EN71 и ASTM).
Играчка наменета за деца над 2 години.

Големина на пакувањето:
L: 21cm x H: 10.5cm x W: 17.5cm