Купи!
Нема на залиха

Пијано – Tooky Toy

3,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Музичкото пијано развива способност за препознавање звуци, координација рака-око, како и способност за памтење.
Притиснете ги копчињата и создадете своја сопствена мелодија.

Димензии: 42x25x29,5 cm

Димензии на пакувањето: 43×27,5×32,5 cm

Тежина kg: 2,65

Соодветно за возраст од 3 години +