На залиха во главен магацин

Дубак Baby Pilot Activity Center – Foppapedretti

6,590.00ден

SKU: 9700304501 Категории: , ,

Опис

Baby Pilot од Foppapedretti е дубак, проодувалка и активен центар.
Дубакот Baby Pilot ја стимулираат желбата за учење и игра, и го прати растот на детето.
Има голем сад за хранење и отстранлив сад со играчки.
Се преклопува, се прилагодува висински. Вклучени се граничници за да спречи пристап до скалите.
Музичката табла е прилагодлива. Со 4 тркала, од кои 2 ротираат.

Димензии:
Отворени димензии во см: В 61 | Д 76,5 | Ш 62
Затворени димензии во см: В 28 | Д 76,5 | Ш 62
Тежина: 5,5 кг