Нема на залиха

Дубак Формула 3 во 1

4,490.00ден

Нема на залиха

Опис

• Може да се користи на 3 начини, како клацкалка, дубак и туркало
• Помага при првите чекори на детето
• Дубак во облик на формула
• Изработен од високо квалитетна и безбедна пластика и материјали
• Безбеден за детето
• Лесен за склопување
• Компактен за складирање.