Нема на залиха

Дубак Unicorn Purple – Cangaroo

3,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 0661027C1104 Категории: ,

Опис

Кога ќе дојде време Вашето дете да почне самостојно да гази и оди, Ви препорачуваме да го изберете најпогодниот дубак.
Ви го претставуваме овој одличен, оригинален, шарен и исклучително функционален дубак, во кој Вашето дете ќе се чувствува безбедно и сигурно.
Дубакот „Еднорог“ има 2 предни и 2 задни тркала кои ротираат 360 °.
За поголема удобност на бебето, дубакот нуди 3 степени на висина, седиштето е многу меко и има висок наслон за грбчето.
Вниманието на детето ќе го привлече музичката табла со 12 мелодии и одличните светлосни ефекти.
За поголема безбедност, дубакот има силиконски стопери под основата.