Нема на залиха

Душек Беби Еко 60 Х 120 – Per Bebe

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Јадро:
– полиуретанска пена С-25
– полиуретанска пена Т-23
– полиуретанска пена С-20

Навлака:
Надворешно
-100 % полиестер
Полнење
– 100 % полиестер
– Со патент
– Димензии 60 x 120