На залиха во главен магацин

Душек Беби Еко 90Х190 Лез – Per Bebe

4,290.00ден

Опис

Јадро:
– полиуретанска пена С-25
– полиуретанска пена Т-23
– полиуретанска пена С-20

Навлака:
Надворешно
-100 % полиестер
Полнење
– 100 % полиестер
– Со патент
– Димензии 90 x 190

Може да ви се допаѓа и…