На залиха во главен магацин

Дводелни сложувалки Диносауруси – Crocodile Creek

990.00ден

Опис

За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база

● 10 големи дводелни сложувалки, направени од цврст картон и лесни за фаќање и држење.

● Секоја сложувалка има различна боја на работ, што им помага на децата полесно да ги спојат деловите.

● Играњето со оваа сложувалка помага да се развие координацијата на рацете и очите и да се подобрат фините моторни вештини.

● Сите сложувалки и кутии се испечатени со бои од растително потекло на хартија што потекнува од одговорно управувани извори.

● Сместени се во атрактивна картонска кутија со текстилна рачка.

● Димензии на кутијата: 15 x 15 cm.