Нема на залиха

Дводелни сложувалки ФАРМА – HEADU

750.00ден

Нема на залиха

SKU: 8059591424889 Категории: ,

Опис

Препознавање на местото според неговите карактеристики ● Развој на фините моторички вештини ● Рана претстава за природата ● Свесност за простор

Многу дводелни сложувалки за малите прстиња.

Составете ги сложувалките и видете колку многу различни слики може да направите. Секоја илустрација е составене од 2 парчиња со многу детали за допирање.

● 15 дводелни сложувалки со релјеф
Димензии на кутијата: 18,8 x 18,8 x 4,3 cm
Материја: Картон
Возраст: 2-5