На залиха во главен магацин

Двострана табла со прилагодлива висина – Splash – Janod

4,890.00ден

Опис

За возраст: од 3 до 8 години
Димензии: 58 x 65 x 126 cm
Материјал: Дрво, пластика / Wood, plastic

Табла за пишување со креди и магнена табла за пишување со маркер.
Додатоци: 6 магнети, 10 креди, 1 маркер што се брише, 1 ролна хартија, 1 бришач за табла и 3 пластични садови за боја. Прилагодлива висина (91 до 126 cm). Површина за пишување: 47 x 47,5 cm.