На залиха во главен магацин

Двострана табла со прилагодлива висина жолто/сива – Janod

4,890.00ден

Опис

Прекрасна табла со модерен дизајн и прилагодлива висина. Едната страна е црна, за пишување со креди, а другата е магнена табла за пишување со маркер.

Додатоци: 6 магнети, 10 креди, 1 маркер што се брише, 1 ролна хартија, 1 бришач за табла и 1 магнетен линијар. Прилагодлива висина (91 to 126 cm). Површина за пишување: 47 x 47,5 cm.

Димензии: 58 x 65 x 126 cm

Матријал: Дрво, пластика / Wood, plastic

Соодветна за возраст од 3 години